Bezbednost i zdravlje na radu

Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

13. Septembar. 2021.
Najavljujemo HSE Konferenciju Zlatibor 06-09.oktobra Zlatibor

  

Pozivamo Vas da uzmete učešće na edukativnom skupu iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i zaštiti od požara, koji se održava u organizaciji HSE Centra na Zlatiboru.

Interes svakog društva, svih subjekata i svakog pojedinca je da se ostvari najviši nivo bezbednosti i zdravlja na radu, da se ljudi, životinje i imovina zaštite od požara, kako bi se neželjene posledice kao što su povrede na radu, profesionalne bolesti i bolesti u vezi sa radom, katastrofe, ljudski životi, infrastruktura, objekti, materijalna šteta svela na najmanju moguću meru. Za ostvarivanje ovakvog cilja neophodan je sistematski pristup u preventivnom delovanju, koji jednim delom dostižemo razmenom iskustava i edukacijom.

HSE Centar organizuje Konferenciju “Bezbednost i zdravlje na radu i zaštite od požara”.

Više informacija o Konferenciji dostupne na web stranici HSE portala www.hse.rs i www.bbn.co.rs.

 

Naučno-programski odbor:

·       dr Maja Milošević, načelnik Odeljenja za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

·       Dr Ivan Zarev, ekspert iz oblasti ZOP

·       Milorad Beronja, dipl. inž. zašt. na radu, direktor „Instituta za zaštitu na radu“ a.d. Novi Sad

·       Nebojša Maksimović, mr.sci. Stručnjak za poslove BZR, Telekom Srbija a.d.

·       Živorad Milošević, rukovodilac Odeljenja za BZR i ZOP TEK, TE Kolubara, TENT, EPS

·       Dušan Milinković, dipl.tehnolog, inž.ZNR, Odeljenje za BZR Univerzitetski klinički centar Srbije

 

Tematske celine Konferencije su:

·     Aktuelna zakonska regulativa iz oblasti BZR, ZOP;

·       Sistem za upravljanje rizicima od umora

·       Preventivno delovanje u sistemu zaštite od požara

·       Zaštita od požara i eksplozivne atmosfere;

 Cena učešća – kotizacija sa smeštajem

Navedene cene kotizacije sa smeštajem uključuju: smeštaj na bazi 3 (tri) polu pansiona u hotelu Buket (usluga počinje sa večerom, završava se sa doručkom, korišćenje sadržaja SPA centra i fitness sale), koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Tip sobe

Cena (RSD / EUR) za uplate

do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate

od 18.09.2021.

jednokrevetna

35.900,00 / 310,00

37.900,00 / 325,00

dvokrevetna

(po sobi)

63.400,00 / 540,00

67.400,00 / 575,00


 

Cena učešća – kotizacija bez smeštaja

Navedene cene kotizacije bez smeštaja uključuju: koktel dobrodošlice, kafe pauzu, akreditaciju i prisustvo predavanjima, materijal Konferencije.

Cena (RSD / EUR) za uplate do 17.09.2021.

Cena (RSD / EUR) za uplate od 18.09.2021.

14.900,00 / 130,00

16.900,00 / 145,00

*Udruženje „HSE Centar“ je u kategoriji malih poreskih obveznika po članu 33. “Zakona o porezu na dodatu vrednost malih poreskih obveznika”

 

O hotelu

Hotel Buket - mirisni buket u cvetnom vrtu Zlatibora, objekat vrhunskog kvaliteta i komfora, kategorisan je sa četiri zvezdice.

Nalazi se u najmirnijem delu Zlatibora, ušuškan borovom šumom i tišinom koja odmara, a sasvim blizu turističkom središtu planine. Od Kraljevog trga je na svega nekoliko stotina metara, nadomak svih najatraktivnijih zlatiborskih prostora i dešavanja.

Sadržaji ovog hotela zadovoljavaju visoke standarde. Sve njegove sobe imaju pogled na borovu šumu, kakav i priliči zlatiborskom ambijentu. Velnes centar se prostire na 800 kvadrata i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena, prostranim đakuzijem, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.

Gostima je obezbeđen i parking prostor – u  okviru hotela je podzemna garaža sa 16 parking mesta, uz još 40 parking mesta za goste hotela.

O Zlatiboru

Zlatibor je područje jedinstvene ekološke, biološke, kulturne i estetske vrednosti, očuvanih predela, živopisnih pejzaža, livada, pašnjaka i stoletnih borovih šuma, sa vrednim objektima narodnog graditeljstva, kulturno istorijskog nasleđa i prepoznatljivo je zbog svojih zdravstveno-turističkih i rekreativnih sadržaja.

Vlada Republike Srbije je 2017. godine proglasila Zlatibor parkom prirode.

Zahvaljujući specifičnoj klimi i karakterističnim vazdušnim strujanjima, kontinentalnim i mediteranskim, ovaj prostor se smatra vazdušnom banjom. Na planini dolazi do takozvane „ruže vetrova“ – susretanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih strujanja, koji ubrzavaju lečenje i oporavak od mnogih bolesti.

Pored toga što je najposećenija planina Srbije, Zlatibor je i jedan od naših najvećih centara kongresnog turizma. Veliki broj kongresa, seminara, simpozijuma, tim bilding skupova i insentiv putovanja održava se ovde tokom cele godine.


 

 

Kontakt i informacije

Tehnički organizator:

BBN Congress Management d.o.o.

Deligradska 9, 11000 Beograd, Srbija

Tel/fax: +381 (0) 11 / 3629405, 2682318, 3629402, 3629403

Mob: +381 (0) 63 / 368594

E-mail: bbn@bbn.co.rs, bbn.pco@gmail.com

Web site: www.bbn.co.rs

 

Pogledajte još
Prvi dan primene NOVOG PRAVILNIKA za poslodavce i zaposlene, kazne do MILION RSD
  Danas je  prvi radni dan od stupanja na snagu novog pravilnika , koji poslodavcima daje rok od 30 dana da donesu plan primene mera za sprečavanje pojave i širenja epidemije zarazne bolesti. Pravilnik je na snazi od 11. jula. U samom Pravilniku nisu propisane kaznene mere, ali se one nalaze u Zakonu o bezbednosti i...
Apel poslodavcima i zaposlenima za primenu preventivnih mera bezbednosti i zdravlja na radu
 Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Inspektorat za rad apeluju na sve poslodavce i zaposlene da primenjuju sve odredbe Zakona o bezbednosti i zdravlju na radu i podzakonskih akata u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, kako bi se smanjio rizik od povređivanja i sprečio nastanak povreda na radu,...
Saopštenje za javnost- Ministarstvo za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja
 Na osnovu velikog broja prispelih pitanja koja se odnose na obavezu poslodavca da izradi izmene i dopune akta o proceni rizika, a u vezi zaštite života i zdravlja zaposlenih od koronavirusa, obaveštavaju se poslodavci da nije neophodno vršiti izmene i dopune akta o proceni rizika za sva radna mesta u radnoj okolini....
USKORO NOVI ZAKON O BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJU RADNIKA Ako gradilište ne ispunjava samo jedan uslov, odmah se zatvara
Novi Zakon o bezbednosti i zdravlju na radu, čije usvajanje se očekuje nakon formiranja Skupštine, daće veća ovlašćenja Inspekciji rada i omogućiti da nadležni zatvore celo gradilište ili objekat, ukoliko procene da na jednom njegovom delu može da bude ugrožen život radnika, što do sada nije bio slučaj....
Pronađite firmu prema sledećim kriterijumima